A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жовтанецька гімназія Жовтанецької сільської ради
Львівського району Львівської області

У НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК З ТРИВОГОЮ І НАДІЄЮ…

Дата: 01.09.2022 13:12
Кількість переглядів: 13

Відголосила болем весна, промайнуло похмуре літо. Ховались з нами в укриття, журились і раділи з нами. Позаду шість місяців війни, страху, втрат, випробувань, героїзму, любові, віри й надії.

Ще тепло і сонячно вдень, зелень на деревах така свіжа…. І якби не впертий календар, ми б і не помітили, що на календарі осінь.

Перше вересня - це початок нового навчального року, початок відповідального періоду для тих, хто навчає та навчається.

« А треба жити. Якось треба жити. Це зветься досвід, витримка і гарт », - писала Ліна Костенкр .

І якби не було важко , розпочинаймо навчальний рік з надією на те, що настане мир, всміхатимуться люди, лунатиме українське слово і пісня, розквітатиме незалежна і вільна країна.

Ми маємо бути єдині як ніколи. Попереду нелегкий навчальний рік, який розпочинаємо із змішаного навчання. А далі….. час покаже.

Дорогенькі, дівчата й хлопці. Я бажаю вам розпочинати свій день з позитивних думок - і тоді всі справи вирішуватимуться легко. Бути активними та допитливими - і вам буде цікаво і весело. Бути щирими і товариськими - і тоді з вами буде поруч багато друзів. Бути відповідальними і наполегливими - і тоді будуть успіхи в навчанні.

Любі першокласники ! Віднині ваше життя підкорятиметься шкільному дзвонику. Ростіть здоровими і щасливими, досягайте високих результатів у навчанні. Бажаю вам отримати від навчання якнайкращі емоції та корисні знання.

Я знаю , як нелегко зараз нам, дорослим, як часто опускаються руки, як ми депресуємо, сумуємо., як нам не вистачає впевненості, хороших новин, надії, яке велике в кожного з нас прагнення свободи.

Кажуть, що в будь-якій ситуації слід зрозуміти саму ситуацію. Але це не про нинішню ситуацію в Україні. Неможливо усе усвідомити, прийняти, зрозуміти, особливо дітям.

Тому ми маємо все зробити , щоб раділи зажурені діти, щоб вони пізнавали радість дитинства.

Зичу вчителям, технічним працівникам, батькам у міцного здоров’я , сил, витримки, терпіння, хороших новин і ПЕРЕМОГИ????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора